Dierproducten van Pelfin

 

De bodembedekkers van Pelfin worden door ons moederbedrijf afgehaald bij zagerijen in Duitsland en de Benelux. Het zaagsel dat restafval is van deze zagerijen is na enkele bewerkingen uitermate geschikt als bodembedekker voor uw dier. Al onze bodembedekkers kenmerken zich door het lage stofgehalte en het hoge absorptievermogen. Van kleine kooitjes voor knaagdieren, tot stallen voor uw (hobby)vee of gewoonweg de kattenbak: alles is mogelijk. We leveren kattenbakpellets, zaagsel en houtvezel in alle mogelijke verpakkingen. Staat het juiste product er niet tussen, vraag dan gerust naar de mogelijkheden!

Kattenbakkorrels

  • Milieuvriendelijk
  • Groot absorptievermogen
  • Biologisch afbreekbaar

Stalstrooisel

  • Laag vochtpercentage
  • Groot absorptievermogen
  • Stofarm

een groene kat met pelfin

Pelfin® kattengrit is een kattenbakvulling van geperst zaagsel. Het is een hygiënisch systeem en zowel de kattenbak zelf als de ruimte eromheen zijn makkelijk schoon te houden. Zaagsel, of houtvezel, wordt samengeperst tot korrels en deze korrels vallen weer uit elkaar tot zaagsel wanneer ze vochtig worden. Het zaagsel vangt niet alleen het vocht op, maar … Continued

natuurlijk tuinieren met Pelfin

Bij Pelfin staan we voor duurzaamheid en dat is te zien in onze tuinproducten. Onze bodembedekkers gaan bijvoorbeeld onkruidgroei in borders tegen op een compleet natuurlijke manier. Daarnaast garanderen wij ook duurzaamheid door restproducten uit andere industrieën te gebruiken en zo lokaal mogelijk te produceren. In deze blog leest u meer over onze tuinproducten.

pelfin: écht duurzame houtpellets

Kies voor de kracht van de natuur met Pelfin. In ons assortiment vindt u verschillende gerecyclede houtproducten. Zo leveren we bijvoorbeeld de welbekende witte Pelfin naaldhoutpellets, maar ook bruine pellets die een mix zijn van hardhout en naaldhout. Beide soorten worden geleverd in handzame zakken van 12,5kg. In deze blog leest u meer over onze houtpellets.